allscores.ru - Универсидад Гвадалахара - 2017/2018
  Мексика            
Ліга.МХ
 Асенсо
Апертура
Апертура - 1/4 фіналу
Апертура - 1/2 фіналу
Апертура - Фінал
Клаусура
Клаусура - 1/4 фіналу
Клаусура - 1/2 фіналу
Клаусура - Фінал
СуперфіналДелайте прогнозы на матчи Евро-2020Универсидад Гвадалахара (Мексика) 2017/2018

Усі турніри  Асенсо     

Усі матчі  вдома  На виїздіЛіга.МХ: 14/15
Асенсо:
21/22 20/21 19/20 18/19 17/18 16/17 15/16 13/14 12/13
Тов.матчи.клубов:
16Асенсо22.07.2017Универсидад ГвадалахараКоррекаминос УАТ0:1 (0:1)
Асенсо29.07.2017Потрос УАЕМУниверсидад Гвадалахара2:1 (0:1)
Асенсо05.08.2017Универсидад ГвадалахараМинерос де Сакатекас0:4 (0:0)
Асенсо13.08.2017Дорадос де СиналоаУниверсидад Гвадалахара2:1 (1:0)
Асенсо19.08.2017Венадос МеридаУниверсидад Гвадалахара0:0 (0:0)
Асенсо26.08.2017Универсидад ГвадалахараАлебрихес де Оахака1:1 (0:1)
Асенсо10.09.2017ХуаресУниверсидад Гвадалахара1:1 (0:1)
Асенсо16.09.2017Универсидад ГвадалахараТампико Мадеро1:0 (0:0)
Асенсо01.10.2017Универсидад ГвадалахараСимарронес де Сонора2:0 (0:0)
Асенсо07.10.2017АтлантеУниверсидад Гвадалахара1:1 (0:1)
Асенсо14.10.2017МурсиелагосУниверсидад Гвадалахара0:1 (0:0)
Асенсо22.10.2017Универсидад ГвадалахараКафеталерос Тапачула1:2 (1:1)
Асенсо29.10.2017Атлетико СакатепекУниверсидад Гвадалахара2:0 (1:0)
Асенсо04.11.2017Универсидад ГвадалахараСелая0:1 (0:0)
Асенсо11.11.2017Атлетико Сан-ЛуисУниверсидад Гвадалахара2:1 (0:0)
Асенсо06.01.2018Коррекаминос УАТУниверсидад Гвадалахара1:1 (1:0)
Асенсо14.01.2018Универсидад ГвадалахараПотрос УАЕМ0:0 (0:0)
Асенсо20.01.2018Минерос де СакатекасУниверсидад Гвадалахара2:1 (0:0)
Асенсо28.01.2018Универсидад ГвадалахараДорадос де Синалоа0:2 (0:2)
Асенсо31.01.2018Универсидад ГвадалахараВенадос Мерида2:1 (2:0)
Асенсо04.02.2018Алебрихес де ОахакаУниверсидад Гвадалахара1:2 (1:0)
Асенсо11.02.2018Универсидад ГвадалахараХуарес2:1 (1:1)
Асенсо15.02.2018Тампико МадероУниверсидад Гвадалахара4:2 (4:0)
Асенсо18.02.2018Универсидад ГвадалахараАтланте3:0 (2:0)
Асенсо24.02.2018Симарронес де СонораУниверсидад Гвадалахара2:2 (0:0)
Асенсо04.03.2018Универсидад ГвадалахараМурсиелагос1:0 (1:0)
Асенсо10.03.2018Кафеталерос ТапачулаУниверсидад Гвадалахара2:0 (2:0)
Асенсо18.03.2018Универсидад ГвадалахараАтлетико Сакатепек2:1 (1:1)
Асенсо25.03.2018СелаяУниверсидад Гвадалахара1:1 (1:0)
Асенсо01.04.2018Универсидад ГвадалахараАтлетико Сан-Луис2:0 (0:0)
Асенсо09.04.2018АтлантеУниверсидад Гвадалахара2:0
Асенсо15.04.2018Универсидад ГвадалахараАтланте4:0
Асенсо20.04.2018Алебрихес де ОахакаУниверсидад Гвадалахара2:2
Асенсо22.04.2018Универсидад ГвадалахараАлебрихес де Оахака1:1
Асенсо27.04.2018Кафеталерос ТапачулаУниверсидад Гвадалахара1:0
Асенсо29.04.2018Универсидад ГвадалахараКафеталерос Тапачула2:2

..