allscores.ru - Хуарес - 2017/2018
  Мексика            
Ліга.МХ
 Асенсо
Апертура
Апертура - 1/4 фіналу
Апертура - 1/2 фіналу
Апертура - Фінал
Клаусура
Клаусура - 1/4 фіналу
Клаусура - 1/2 фіналу
Клаусура - Фінал
СуперфіналДелайте прогнозы на матчи Евро-2020Хуарес (Мексика) 2017/2018

Усі турніри  Асенсо     

Усі матчі  вдома  На виїздіЛіга.МХ: 21/22 20/21 19/20
Асенсо:
18/19 17/18 16/17 15/16
Тов.матчи.клубов:
20 19Асенсо23.07.2017ХуаресСелая1:1 (0:0)
Асенсо29.07.2017Атлетико Сан-ЛуисХуарес2:0 (2:0)
Асенсо06.08.2017ХуаресКоррекаминос УАТ1:0 (0:0)
Асенсо13.08.2017Потрос УАЕМХуарес1:2 (0:1)
Асенсо20.08.2017ХуаресМинерос де Сакатекас2:1 (1:1)
Асенсо27.08.2017Дорадос де СиналоаХуарес1:1 (0:1)
Асенсо10.09.2017ХуаресУниверсидад Гвадалахара1:1 (0:1)
Асенсо17.09.2017Алебрихес де ОахакаХуарес1:2 (0:2)
Асенсо01.10.2017ХуаресТампико Мадеро1:0 (0:0)
Асенсо08.10.2017Венадос МеридаХуарес3:1 (2:1)
Асенсо14.10.2017АтлантеХуарес0:1 (0:0)
Асенсо22.10.2017ХуаресСимарронес де Сонора2:2 (1:1)
Асенсо28.10.2017МурсиелагосХуарес0:2 (0:1)
Асенсо05.11.2017ХуаресКафеталерос Тапачула1:2 (1:2)
Асенсо12.11.2017Атлетико СакатепекХуарес1:1 (1:1)
Асенсо16.11.2017Венадос МеридаХуарес0:2
Асенсо19.11.2017ХуаресВенадос Мерида1:0
Асенсо23.11.2017Тампико МадероХуарес2:2
Асенсо26.11.2017ХуаресТампико Мадеро3:2
Асенсо30.11.2017Алебрихес де ОахакаХуарес1:0
Асенсо03.12.2017ХуаресАлебрихес де Оахака2:1
Асенсо07.01.2018СелаяХуарес0:2 (0:1)
Асенсо14.01.2018ХуаресАтлетико Сан-Луис2:1 (0:1)
Асенсо20.01.2018Коррекаминос УАТХуарес0:0 (0:0)
Асенсо28.01.2018ХуаресПотрос УАЕМ0:0 (0:0)
Асенсо31.01.2018Минерос де СакатекасХуарес4:2 (2:0)
Асенсо04.02.2018ХуаресДорадос де Синалоа1:1 (1:1)
Асенсо11.02.2018Универсидад ГвадалахараХуарес2:1 (1:1)
Асенсо15.02.2018ХуаресАлебрихес де Оахака0:0 (0:0)
Асенсо18.02.2018ХуаресВенадос Мерида1:1 (0:0)
Асенсо25.02.2018Тампико МадероХуарес0:2 (0:1)
Асенсо04.03.2018ХуаресАтланте0:3 (0:1)
Асенсо10.03.2018Симарронес де СонораХуарес1:1 (0:0)
Асенсо18.03.2018ХуаресМурсиелагос0:1 (0:0)
Асенсо24.03.2018Кафеталерос ТапачулаХуарес1:0 (0:0)
Асенсо01.04.2018ХуаресАтлетико Сакатепек0:1 (0:0)

..